2011. aug. 19.

Thai masszázs rekordkísérlet

Bár a facebookon is beszámoltam róla, nem tudom megállni, hogy ide is feltegyem a hírt. Nem egy világrengető dologra készülnek Phuketen, de a köré épített "PR munka" elgondolkodtató.


Kata Beach-en 584 terapeuta végzi majd egyidejűleg a thai masszázst. A jelenlegi rekordot (232)Ausztrália tartja, és tavaly márciusban született. Ennek megdöntésére készülnek thai barátaink.

Eddig a hír. Jópofa. Na és? Kell a reklám az idegenforgalomnak, a szállodáknak. A rekordot meg pár napon belül elfelejtik az emberek... Én is.

Át is siklanék felette, ha nem olvasom el a rendezvény főszervezőjének magyarázatát az 584-es számról. Az első szám a király születésnapjára utal (december 5.), az utolsó két számjegy pedig arra, hogy Őfelsége idén lesz 84 éves.

A rekord kísérlet szólhatna mondjuk 1000 emberről vagy mondjuk megcélozhatták volna a Karon és Kata szállodáiban dolgozó masszőrök 80%-át, stb. De nem. A rekord kísérlet 584-ről szól, és ez így helyénvaló...

A blogban többször foglalkoztunk vele, mennyire szeretik és tisztelik a királyukat. Úton-útfélen látni ennek jeleit, mint például ebben a buszmegállóban. Ez a rekord egy kicsit erről is szól...


Ezek a thai-ok, ez Thaiföld :)

Nincsenek megjegyzések: