2010. júl. 30.

Khao Rang kilátó

Ismét egy kilátót ajánlok olvasóim figyelmébe. Pazar kilátás Phuket városra és Chalong bay-re, romantikus naplemente és kitűnő étterem. Na, ezzel sokak fantáziáját indítottam be :)


Naplemente előtt érdemes érkezni, így tesz sok romantikára éhes pár. Érkeznek is sorban, robogókkal, autóval, tuk-tukkal. Lazulnak az erkölcsök. Itt láttam először thai párt kézenfogva sétálni. És, ha leszáll az est lehet, hogy még ennél is tovább mennek... Ha thai lennék, én is itt hódítanék gyors tempóban :)


De félre a tréfával, csodálatos a környezet, és miután kisétáltuk magunkat az érdekes törzsű fák között, hívogatnak a padok, ahonnét gyönyörködhetünk a panorámában és végignézhetjük, amint a nap lebukik a thai hegyek mögött. 


Ugyanezt az élményt a Tunk Ka Café étterem teraszán is végigkísérhetjük, fenséges gasztronómiai élménnyel megspékelve.


Az óriás, narancssárga tányér percek alatt eltűnik. Az aranyba hajló színek lassan szürkébe nyúlnak. Lenn a városban felgyúlnak a fények. Itt még egy kicsit kivárnak, hadd romantikázzák ki magukat kedvükre a szerelmespárok. Kár is lenne ezt az idillt megzavarni a közvilágítással.




Mielőtt elhagynánk a helyszínt, egy feltűnően fotogén macska hívja fel magára figyelmet. Rögtön bele is egyezik, hogy lefényképezzük. Pózolás indul. Úgy gondolja, az oldalprofil áll neki a legjobban. Szerintünk is!


Nincsenek megjegyzések: